1111

O se seti atoa o mea faigaluega fafaga moa mo tagata o loʻo sauni e fafaga moa

1. Mea Fa'avevela

Afai lava e mafai ona ausia le faʻamoemoega o le faʻavevelaina ma le faʻafefeteina o le vevela, o auala faʻamafanafana e pei o le faʻamafanafanaina o le eletise, faʻavevela vai, ogaumu koale, e oʻo lava i le afi Kang ma le fola Kang e mafai ona filifilia.Ae ui i lea, e tatau ona maitauina o le faʻavevelaina o le ogaumu malala e palapala ma faʻafefe i le kesi oona, o lea e tatau ai ona faʻaopopo se alaasu.E tatau ona taula'i atu i le fa'amama fa'amama i le mamanu o le fale.

2. Mea Fa'alelei

E tatau ona fa'aogaina le ea fa'ainisinia i totonu o le fale moa tapuni.E tusa ai ma le fa'atonuga o le ea i totonu o le fale, e mafai ona vaevaeina i ni ituaiga se lua: fa'alava fa'alava ma fa'asaga i luga.Transverse ventilation o lona uiga o le faʻafefe o le ea i totonu o le fale e faʻatatau i le umi umi o le fale moa, ma le umi o le ea o lona uiga o le tele o tagata fiafia e faʻapipiʻi i le nofoaga e tasi, ina ia tutusa le ea i totonu o le fale ma le umi umi. o le fale moa.
O le suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga talu mai le 1988 ua faʻamaonia ai e sili atu le lelei o le faʻaleleia o le ea umi, lea e mafai ona faʻaumatia ma faʻatoʻilaloina le faʻaogaina o le ea ma le faʻalavelave o le saosaoa o le matagi laiti ma le le tutusa i totonu o le fale i le taimi o le ea, ma faʻaumatia le faʻamaʻi pipisi i le va o fale moa. mafua mai i le fela'ua'iga fa'afefe.

3. Meafaigaluega Suavai

Mai le va'aiga o le fa'asaoina o le vai ma le puipuia o le fa'aleagaina o siama, o le fa'asusu vai susu o mea aupito sili lea ona lelei mo le tu'uina atu o vai, ma e tatau ona filifilia le fa'aputu vai maualuga.
I le taimi nei, o le tane vai fa'atusa V o lo'o masani ona fa'aoga mo le tausiaina o moa matutua ma fa'ataoto moa i totonu o pa.O le vai e sau i le vai tafe, ae e manaʻomia le malosi e fufulu ai le tane vai i aso uma.E mafai ona fa'aoga le fa'aputu vai otometi ituaiga olo tautau pe a fa'afailele moa, lea e tumama ma fa'asaoina vai.

4. Mea Fafaga

O le fafaga fafaga e masani ona faʻaaogaina.O moa fa'afale e fa'aoga umi i le alavai.E mafai fo'i ona fa'aoga lenei auala fafaga pe a tausia moa i le taimi e tasi, ma e mafai fo'i ona fa'aoga le pakete mo le fafagaina.O foliga o le ala e iai sona aafiaga tele i le faʻasalalauina o fafaga moa.Afai e papa'u tele le faatanoa ma e leai se puipuiga pito, o le a mafua ai le tele o otaota fafaga.

5. Fale

E mafai ona fa'atupuina le fa'ato'aga i se ipu mata po'o se masini fa'ato'aga fa'ato'aga e tolu;E le gata i le va'alele ma le fa'atupuina i luga ole laiga, o le tele o moa e fa'afailele i fa'alava fa'alava, ma o le to'atele o le aufaifa'ato'aga e tu'u sa'o i totonu o faga moa fuamoa i le matua o le 60-70 aso.


Taimi meli: Aukuso-20-2022